Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
bussrute.net
Informasjon om og rutetider for busser i Vestland, kontraktstildeler er Skyss.
   andre bussruter på Vestlandet      bussruter bergen      skyss      stavanger      Møre og Romsdal      sandnes      rogaland      ålesund     
.

Skyss bussruter

skyss.no kunne en pr. juli 2023 lese følgende om Skyss:

Vi har ansvaret for det offentlege tilbodet av buss, bybane, båt og ferje i Vestland fylke.
Skyss skal vere eit samla kompetanseorgan for mobilitet og kollektivtrafikken i fylket, og vi skal sikre at vi når dei politiske måla som fylkestinget set for kollektiv- og mobilitetstenester.

Her finner du lenker til bussruter fra Skyss.o

Rutetider for Vestland

Selv lange turer med buss kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land - også i, til og fra Vestland. Men mange steder har mer å by på av kollektivtrafikk enn "bare" busser.

Lenger ned finner du lenker til noen av rutetidene som gjelder for Vestland.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere rutetider eller lenker til flere rutetider for Vestland:

. o

Reise Vestland

Uansett hva målet med en reise til Vestland er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Vestland nå og hvordan er været i Vestland nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til Vestland:

Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024