Skal du reise med ferge?
Skal du reise med buss, ferge, hurtigbåt, tog eller andre transportmidler og trenger bussruter, fergeruter, rutetider for båt eller togtabeller? Prøv rutetid.com. Her finner du busstider og rutetider for båt og tog.
.

Buss mellom Egersund og Sokndal

bussrute.net
   andre bussruter på Vestlandet      bussruter bergen      skyss      stavanger      Møre og Romsdal      sandnes      rogaland      ålesund     
.

Buss Egersund Sokndal

Rogaland Kollektivtrafikk FKF (Kolumbus) gir oss bussruter for strekningen Egersund - Sokndal. På sida hos kolumbus.no finner du et oversiktskart som viser rutetraséen og nederst på sida kan du laste ned rutetabell i pdf-format. Du finner også trafikkmeldinger, for eksempel om det er kutt i holdeplasser pga. vegarbeid. Du er også søkefelt hvor en kan angi hvor en vil reise faa og til, og på hvilken dato og klokkeslett. Da finner du enkelt bussavganger og om du må bytte buss underveis. Denne er fin å bruke når du skal reise med buss mellom Egersund og Sokndal.

Et annet alternativ er å benytte Rute 89. Denne er i større grad som en lokalbuss å regne, mens overnevnte E90 starter ruta i Stavanger.

Lenger ned på sida finner du mer informasjon dersom du skal reise til Rogaland..

Reise Rogaland

Uansett hva målet med å reise til Rogaland er kan det kanskje være greit å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle ting du vil gjøre som du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Rogaland nå og hvordan er været i Rogaland nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan webstedene under være av interesse dersom du skal reise til Rogaland:

Fly på Rogaland
Skal du fly til, fra eller i (?) Rogaland finner du informasjon om flyplasser og flytider her.

Rutetider Rogaland
Skal du reise med buss, båt, tog eller fly i, til eller fra Rogaland finner du her lenker til rutetabeller som bussruter, hurtigbåtruter, togruter og avgangs- og ankomsttider på flyplasser.

Hotell i Rogaland
Reisebyrå i Rogaland
Campe i Rogaland
Trafikkinfo i kart

vipps
bussrute.net er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern